Image Alt

Kuvo TV

Avalanche Studios navodno radi na novoj Mad Max igri

Vjerujemo da će se mnogi složiti sa tvrdnjom da je Mad Max jedna od (nepravedno) najzapostavljenijih igara prošle generacije. Iako od igrača i kritike nije dobila neke posebne hvalospjeve (unatoč činjenici da je bila i više nego dobra), ova igra se uspjela da se proda prilično dobro. Od njenog izlaska prošlo je punih šest godina, a sudeći prema informacijama koje stižu od izvjesne Wend W. Fok, izgleda da su se Avalanche Studios i Warner Bros. bacili na razvoj nastavka.

Dotična je nedavno putem Twittera otkrila kako je nedavno bila pozvana u newyorški studio Avalanche Softwarea, gdje su njeno lice i pokreti skenirani za potrebe igre Mad Max 2, u kojoj bi se trebala naći u ulozi pobunjenice.

Budući da Warner Bros. još uvijek nije otkrio nikakav detalj koji bi mogao sugerirati da je Mad Max 2 u pripremi te da Avalanche punom parom radi na Xbox ekskluzivi Contraband, na tvrdnje Fokove moramo gledati kao samo na još jednu glasinu u nizu. Scenarija vezanih za cijelu situaciju ima nekoliko. Budući da se radi o autentičnom postu i fotografiji, moguće je da je Mad Max 2 svojevremeno doista bio u razvoju, ali da ga je Warner Bros. otkazao. Moguće je i da fotka datira još iz 2019-te te da se odnosi na Rage 2. Naravno, tu je i treća opcija, ona koja nam se najviše sviđa, a to je da je Max Max 2 doista u pripremi, što bi donekle i moglo imati smisla, s obzirom na to da nas tijekom 2024. godine očekuje i novi film.