Image Alt

Kuvo TV

Novi Assassin’s Creed navodno izlazi početkom iduće godine

Sljedeća Assassin’s Creed  igra navodno je dalje nego što smo mislili. Nedavne informacije navodile su kako novi Assassin’s Creed izlazi prije Assassin’s Creed Infinityja. Prema njima, igra će biti tradicionalna Assassin’s Creed igra, a ne live service igra kao što je Assassin’s Creed Infinity. Također, neće biti poput najnovijih izdanja u franšizi ili, točnije, kao Assassin’s Creed Valhalla, Assassin’s Creed Odyssey i Assassin’s Creed Origins. Neće imati otvoreni svijet sa elementima akcijskog RPG-a. Navodno se igra vraća stealth korijenima i biti će manjega opsega, što je navodno posljedica toga da je prvotno rađena kao ekspanzija za Assassin’s Creed Valhallu. No, najnovije izvješće sugerira da igra zapravo dolazi kasnije.

Izvještaj dolazi putem voditelja Sacred Symbols emisije, Colina Moriartyja, bivšeg novinara IGN-a. Tijekom godina Moriarty je imao razne prijevremene i točne informacija. Nedavno je prvi imao informaciju o Ratchet & Clank: Rift Apartu i Demon’s Souls Remakeu prije nego što su isti službeno i otkriveni.

Prema Moriartyju, igra nije planirana za izlazak kasnije ove godine, kao što su prethodna izvješća tvrdila. Umjesto toga, rečeno je da igra izlazi u prva dva mjeseca 2023. godine, tj. tako je rekao Moriartov izvor.

Nažalost, ovo je sve što je rečeno i napominjemo da se radi o neslužbenim informacijama.  Iako se dotični izvor u prošlosti pokazao pouzdanim, to ne negira činjenicu da imamo posla s neslužbenim informacijama koje su podložne promjenama.