Image Alt

Kuvo TV

Nova igra NetherRealm Studiosa nije ni Mortal Kombat 12 niti Injustice 3, već nešto potpuno novo

Šef NetherRealm Studiosa Ed Boon, tvoraca Mortal Kombata i Injusticea, napokon je počeo, barem malo, pričati o novoj igri na kojoj njegov tim radi.

Do sada smo navikli da svake dvije godine dobijemo ili Injustice ili Mortal Kombat igru, no od 2019. godine, NetherRealm šuti o novoj igri i probija rokove koje smo dosad zamišljali da imaju i očekivaju od njih. Prema Boonu, postoji razlog zašto su se svi ti rokovi probili. Naglašava da kad objave o kojoj igri rade, da će imati ”poprilično smisla” zašto je toliko dugo trebalo da pokažu o čemu se radi. “Već deset godina izdajemo Mortal Kombat i Injustice, pa Mortal Kombat pa Injustice. Kada smo prekinuli ovaj obrazac, bilo je puno špekulacija o tome što radimo. Mogu vam samo reći da postoji razlog za sve ovo, a kada najavimo novu igru, sve će vam imati smisla. No, u ovom trenutku, ušao bi u velike probleme ako kažem išta više o tome.” – rekao je Boon u razgovoru za GameInformer.

Intervju s Boon nije napravljen zbog te još uvijek nepoznate igre, već je u središtu pozornosti zbog ulaska u Kuću Slavnih, tj. AIAS Hall Of Fame. Lijepo je znati da njegova ekipa radi na novom projektu, a čini se d abi do kraja godina, valjda ovo ljeto, mogli saznati koji je to veliki projekt.