Image Alt

Kuvo TV

Novi Twisted Metal bi uskoro mogao biti prikazan

Ovog mjeseca navršava se 10 godina od izlaska Twisted Metala na PlayStationu 3. To je bio posljednji put da je franšiza za borbena vozila imala novo izdanje, ali to bi se moglo promijeniti u bliskoj budućnosti!

Prema insideru gaming industrije, Tomu Hendersonu i izvorima iz Video Games Chronicle, igra će biti objavljena 2023. godine, a razvojem se bavi Firesprite. Henderson vjeruje da bi igra mogla vidjeti teaser ili najavu u nekom trenutku u bliskoj budućnosti. Iako Henderson ima dosta ovakvih točnih najava, čitatelji bi ovo trebali uzeti s rezervom dok ne dobijemo službenu potvrdu.

Njegovu izjavu možete pročitati ovdje:

Originalni Twisted Metal objavljen je 1995. na PlayStationu. Sve do 2012., serija je bila prisutna na PlayStation konzolama, s nekoliko igara objavljenih tijekom godina; Sweet Tooth je čak bio jedan od boraca u PlayStation All-Stars Battle Royale igri, no franšiza je manje-više nestala zadnjih osam godina (ako ne i više).Prošle godine PlayStation Studios je potvrdio da je TV serija bazirana na Twisted Metalu trenutno u razvoju pa bi Bilo  logično imati novu igru ​​na raspolaganju kada se emisija emitira, pogotovo jer PlayStation traži filmove i televiziju kao način da privuče novu publiku.

O dolasku Twisted Metala, kao i drugim Sonyjevim planovima, raspravljali smo u podcastu kojeg možete pogledati ispod.