Image Alt

Kuvo TV

Dobiva li Horizon Forbidden West i DLC?

I dok neki još nisu počeli, a neki završavaju i skupljaju trofeje u novom Horizonu, izgleda da to neće biti kraj misijama i izazovima. Lako je moguće da u bliskoj budućnosti dobihemo i DLC.

Spominjanje DLC-a se dogodilo donekle indikerektno, u posebnom videu VSC Rating odbora koji je objašnjavao kako je Horizon Forbidden West dobio dodijeljeni rating. U sklopu videa spominje se kako igra omogućava spajanje na online trgovinu gdje će igrači/ice mogući ”kupovati buduće DLC ekspanzije”.

Ovo ne mora značiti puno, no mnogi fanovi su ”skočili” na ovakvu izjavu i uzeli kao potvrdu dolaska DLC sadržaja u igri koja ih je oduševila. Doduše, nije teško zamisliti dolazak DLC-a budući da je prvi Horizon također dobio ekspanziju Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds. S obzirom na popularnost Forbidden Westa, svakako je za očekivati da Sony neće zaboraviti na igru, a ovo može biti potvrda toga. No, ništa službeno nije još objavljeno i radi se samo o nagađanjima, možda pretjeranim analizama, i, naravno, nadanjima.