Image Alt

Kuvo TV

Očekivani State of Play u ožujku navodno donosi novi trailer za Hogwarts Legacy

Pred svaki novi potencijalni event, pojave se glasine koje govore da ćemo upravo na tom eventu konačno vidjeti dugoočekivani i još uvijek prilično misteriozni Hogwarts Legacy. Na novi prikaz ovog velikog open world akcijskog RPG-a smještenog u prebogati Potterverse čekamo gotovo godinu i pol, no sudeći prema tvrdnji jednog od najkredibilnijih insidera trenutne gaming scene, na isti nećemo morati još dugo čekati.

AccountNGT, leaker i insider koji je među prvima demantirao glasine da bi Hogwarts Legacy mogao biti odgođen za 2023. godinu, tvrdi da nas novi prikaz spomenute igre očekuje već tijekom ožujka i to na u posljednje vrijeme (pre)često spominjanom (i još uvijek nepotvrđenom) State of Play eventu.

Spomenuti insider nije precizirao hoćemo li uz trailer možda vidjeti i datum izlaska Hogwarts Legacyja, no mnogi vjeruju da bi taj trailer doista mogao otkriti kada ćemo moći zaigrati ovo ostvarenje. Inače, kada je u pitanju taj novi, ukupno drugi po redu trailer, dosadašnje neslužbene informacije govore da će isti biti posvećen pojedinim RPG elementima igre, poput skillova i sposobnosti koje će nam tijekom igre biti na raspolaganju.

Naravno, da bi ova glasina dobila neki konkretniji smisao, potrebno je prvo da Sony konačno potvrdi novi State of Play. U međuvremenu, podsjećamo da će Hogwarts Legacy biti moguće zaigrati na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama – jednom, kada (navodno) ove godine konačno stigne u prodaju.