Image Alt

Kuvo TV

Očekuje li nas povratak još nekolicine starijih Resident Evil igara?

I dok čekamo da Capcom službeno najavi Resident Evil 4 remake, pojavile su se informacije koje govore da Resi 4 vrlo vjerojatno neće biti posljednji klasik iz serijala koji će dobiti novu verziju.

Ovih dana, Capcom je na službenoj japanskoj stranici Resident Evil franšize objavio popriličnu količinu materijala koji se odnose na pojedine starije naslove iz ovog serijala. Konkretno, pojavili su se novi artovi i modeli likova koji su povezani sa igrama kao što su Resident Evil: Code Veronica, Resident Evil Outbreak i Resident Evil: Outbreak File 2. Iako su navedeni materijali objavljeni na “History” stranici, mnogi su to protumačili kao svojevrsni nagovještaj da bi se nešto novo doista moglo događati sa spomenutim igrama.

Očekuje li nas povratak još nekog Resi klasika osim “četvorke” čiju skoru najavu svakako očekujemo, za sada je razno za bilo kakve prognoze. Fanovi već duže vrijeme lobiraju za remake legendarne Code Veronice, a neki od njih su čak i napravili sjajan remake, koji između ostalog možete vidjeti ispod – čisto da vidite kakvu bismo igru mogli dobiti i od Capcoma, eventualno. 🙂