Image Alt

Kuvo TV

Bethesda obnovila ranije registrirani Spyteam trademark – je li na pomolu još jedan novi IP?

Kako stvari stoje, Bethesda bi pored nekolicine već najavljenih igara (The Elder Scrolls VI, Starfield, Redfall, Indiana Jones…) mogla raditi na još jednom misterioznom projektu kodnog (ili stvarnog) imena Spyteam.

Iako ovo nije prvi put da čujemo za Spyteam, Bethesda je ranije ove godine obnovila spomenuti trademark, što sugerira da bi se nešto doista moglo kuhati u kuhinji nekog od brojnih razvojnih timova ovog izdavača. Prema informacijama koje stižu od insidera poznatog pod nadimkom SKULLZI, koji je inače i primjetio obnovu Spyteam trademarka, radi se o ostvarenju koje je već duže vrijeme u razvoju, a čiju bismo najavu mogli vidjeti ove godine.

Iako nema nikakvih službenih naznaka o ovom projektu, SKULLZI tvrdi da već neko vrijeme kruže glasine i špekulacije da bi Spyteam mogao biti online timski PvPvE third person shooter zasnovan na velikoj strip licenci, na kojem bi mogao raditi Roundhouse Studios, kojeg uglavnom čine bivši uposlenici ranije ugašenog Human Head Studiosa.

O čemu se zapravo radi i je li Spyteam doista još jedan Bethesdin budući projekt, ostaje nam da vidimo. Microsoft bi tijekom ovog proljeća ili ljeta trebao predstaviti svoju tešku artiljeriju u vidu brojnih first party ekskluziva, pa tko zna – možda i ovaj projekt izroni u moru nadolazećih najava.