Image Alt

Kuvo TV

Konami obnovio Silent Hill trademark – je li najava nove igre konačno na pomolu?

Još od najave PlayStationa 5, šuška se o povratku Silent Hilla kao jedne od third party ekskluziva za novu Sonyjevu konzolu. Evo, zakoračili smo prilično duboko u drugu godinu postojanja PlayStationa 5, a od najave spomenute igre ni traga ni glasa. Ipak, činjenica da je Konami ovih dana obnovio Silent Hill trademark govori da bi se nešto konačno moglo događati sa ovom franšizom.

Naime, Konami Digital Entertainment je, kako je primjetio izvjesni LongJonSilver, obnovio nekoliko svojih službenih trademarkova, a među njima se našao i Silent Hill.

Nikakvi konkretniji detalji ovom prilikom nisu otkriveni, tako da obnova spomenutog tradmarka ne mora značiti ništa više od činjenice da Konami ne planira da odustane od franšize. S druge strane, uz more glasina i leakova koje smo vidjeli tijekom protekle dvije godine, ipak je izvjesnije da se nešto doista kuha i da bi se Konami doista mogao spremati za povratak ovog survival horror serijala, bilo da se radi o nikad prežaljenom Silent Hillu, rebootu ili pak potpuno novom nastavku.