Image Alt

Kuvo TV

Electronic Arts otkazao ovogodišnji EA Play

Electronic Arts neće ipak ove godine održati EA Play Live event. Obično se EA Play Live održavao ljeti ususret E3 sajmu i drugim velikim gaming eventima, no EA je odlučio da ipak neće održati ovu svoju manifestaciju gdje na istom mjestu predstavljaju sve svoje igre. Novih igara će biti, no neće se predstavljati u isto vrijeme ove godine.

Predstavnik Electronic Artsa potvrdio je ovu vijest za IGN: ”Volimo EA Play Live jer je naš način da komuniciramo sa svim igračima/icama i da podijelimo sve što planiramo novo upravo s  njima. No, ove godine se stvari ne slažu na način da je moguće sve projekte prikazati u isto vrijeme, istoga dana. Imamo puno novih uzbudljivih stvari na kojima rade prvoklasni svjetski studiji i ove godine ćemo predstaviti puno više o tim projektima, no kada bude vrijeme za to. Radujemo se tome da ćemo provoditi više vremena s vama kroz cijelu godinu!”

Otkazivanje eventa došlo je usred glasina kako će E3 sajam ove godine biti održan isključivo online, ukoliko se uopće sajam održi. Gamescom, s druge strane, se održava kao i inače u Njemačkoj, no biti će hibridni događaj, sa online elementima i događajima koji se događaju uživo. EA ima veliki broj igara na kojem rade studija, Dead Space remake je nedavno dobio okviran datum izlaska, a radi se i na Star Wars Jedi: Fallen Order nastavku. No, budući da nema EA Playa, malo je teže procijeniti kada ćemo vidjeti više o ovim i svim sportskim igrama, no vjerujemo da će EA naći mjesta i načina kroz ljeto da nam predstavi sve projekte o kojima tajnovito i manje tajnovito govore.