Image Alt

Kuvo TV

Horror IMMORTALITY je novi naslov autora hitova Her Story i Telling Lies, tijekom ljeta dolazi na PC i Xbox Series X/S

Indie developer Sam Barlow, gaming javnosti poznat po svojim nekonvencionalnim FMV hitovima Her Story i Telling Lies, predstavio je svoj novi projekt.

IMMORTALITY je novi interaktivni FMV horror ranije poznat pod kodnim imenom Project Ambrosio, kojeg Barlow razvija u suradnji sa studiom Half Mermaid Productions. Radi se o uznemirujućem ostvarenju koje bi trebalo ispričati priču o fiktivnoj glumici Marissi Marcel i njenim trima filmovima (Ambrosio iz 1968., Minsky iz 1970. i Two of Everything iz 1999. godine) koji nikada nisu ugledali svjetlost dana.

Igrači će kopajući po arhivskim i “behind the scenes” materijalima spomenutih filmova morati sklopiti priču svakog od filma i otkriti što se na kraju dogodilo s Marissom. Ovaj segment igre bit će sličan onome iz gore spomenutih prethodnih uradaka Sama Barlowa, s tim da će sama interakcija sa svakim od filmova biti znatno detaljnija i “interaktivnija”, budući da će sada biti moguće usporiti ili pauzirati video materijal i direktno kliknuti na neku od interesnih točaka na ekranu (likove, rekvizite ili bilo što drugo) te na taj način detaljnije se pozabaviti svojom istragom.

U razvoj ovog ostvarenja uključeno je i nekoliko poznatih scenarističkih imena sa filmske i TV scene, a svakako najzvučnija među njima su Allan Scott (Queen’s Gambit, Don’t Look Now), Amelia Gray (Mr. Robot and Maniac) i Barry Gifford (Wild at Heart and Lost Highway).

IMMORTALITY bi se tijekom ljeta trebao pojaviti za PC i Xbox Series X/S, a već pri launchu trebao bi biti i dio Xbox Game Passa. U planu su i verzije za druge platforme, no one bi trebale izaći nešto kasnije.