Image Alt

Kuvo TV

Jane Foster je navodno idući igrivi lik koji dolazi u Marvel’s Avengers

Marvel’s Avengers i dalje dobiva novi sadržaj i likove, pa je logično očekivati da će igra pokušati pratiti sve nadolazeće filmove i serije kako bi ih ubacila u igru, ako već nisu tamo.

Tako je obećani Spider-Man nedavno došao u igru, no samo za PlayStation verziju igre, dok igrači/ice na drugim platformama nisu dobili novoga lika od dolaska Black Panthera. Ove godine nije bilo puno toga, no izgleda da će se to uskoro promijeniti. Prema neslužbenim informacijama, uskoro dolazi novi igrivi lik u igri, i to ni manje ni više nego Jane Foster.

Jane Foster ćemo vjerojatno dobiti kao novu verziju Thora, a njen izlazak se planira usporedno sa izlaskom novoga Thor filma, Thor:Love and Thunder. Ove vijesti dolaze nam sa Millerovog Twitter profila koji je dosad imao razne istinite uranjene informacije o Marvelu, pa je tako vezano za ovu igru napisao da je očekuje ”snažna druga sezona” i da se raduje dolasku Jane Foster.

Što se tiče dolaska She-Hulk, Miller očekuje da će i taj lik doći u igru, no kasnije kako bi popratio izlazak serije. Ovo naravno ništa nije službeno, te još treba pričekati službene najave novih likova u Marvel’s Avengersima koji će, očito, imati još dosta sadržaja ove godine.