Image Alt

Kuvo TV

Ubisoft navodno radi na nastavku Immortals: Fenyx Risinga, ali i na potpuno novoj Prince of Persia igri

Budući da je E3 sajam i ove godine otkazan, a online verzija sajma je još uvijek neizvjesna, sve su oči uprte u velike izdavače i njihove planove za predstavljanje novih igara i projekata ovoga proljeća/ljeta. Prema najnovijim navodima, Ubisoft trenutno priprema vlastiti “masovni” showcase, gdje bi mogao otkriti dosad nenajavljene igre, novu Prince of Persia igru i nastavak Immortals: Fenix ​​Risinga.

Prema pouzdanom insideru gaming industrije Tomu Hendersonu, koji u članku na Xfireu navodi “nekoliko izvora s izravnim znanjem o Ubisoftovim planovima”, Ubisoft trenutno ima oko 20 igara  u planu, spremnih za neku vrstu predstavljanja u “skoroj budućnosti”. Za većinu njih već znamo – uključujući Assasin’s Creed Infinity, Mario + Rabbids Sparks of Hope i Beyond Good and Evil 2 – ali par njih još nije službeno potvrđeno.

Na primjer, o Assassin’s Creed Riftu se pričalo, ali još nije potvrđen, a navodno je na putu i treći nastavak  The Crewa (trenutačno se naziva Project Orlando). Henderson također izvještava o nastavku open world igre inspirirane grčkom mitologijom,  Immortals Fenyx Rising. Igra je, prema Hendersonu, u fazi predprodukcije, a Ubisoft trenutno zapošljava ljude za rad na igri.

Međutim, možda najzanimljivija informacija od svih je tvrdnja da Ubisoft Montpellier trenutno radi na novom Prince of Persia naslovu, drugačijem od problematičnog remakea Sands of Time. Nova igra bi trebala biti 2.5 D te biti poprilično ispirirana igrom Ori.

Kada bi ti projekti mogli biti službeno objavljeni, za sada nije poznato. Neke igre, poput The Division Heartlanda, očekuju se u sljedećih 12 mjeseci, dok su druge naizgled mnogo dalje. Međutim, čini se da Henderson vjeruje da bi barem neki od ovih naslova mogli biti predstaviti u skorašnjem posebnom eventu koji navodno Ubisoft planira.

Zasada su ovo sve glasine, tako da ih moramo primiti sa dozom skepse, no bez obzira na to poprilično je jasno da će u Ubisoftu biti uzbudljivo ove godine.