Image Alt

Kuvo TV

EA odgodio iduću PGA Tour igru za 2023. godinu

EA Sports je ipak odlučio odgoditi svoju iduću simulaciju golfa. Golf loptice ćemo udarati tek na proljeće iduće godine.

PGA Tour je bio najavljen za proljeće ove godine, pa je nedavno odgođen za studeni ove godine, no izgleda da će odgoda biti još veća. “Malo je stvari u sportu koje se mogu usporediti sa osvajanjem velikih turnira, i uzbuđeni smo što ćemo donijeti sva četiri velika golf turnira – Masters Tournament, PGA Championship, US Open Championship i The Open Championship – i to istinsko next-gen golfersko iskustvo svim fanovima, iduće godine” – naveli su čelnici EA Sporta, i suptilno se ne osvrnuli na razloge odgode. Ono što možemo slobodno zaključiti jest da je odluka pala da se radi istinski next-gen naslov samo za nove Xbox i PlayStation konzole, te da ta promjene zahtjeva još više vremena kako bi dobili uistinu next-gen iskustvo.

Doduše, dok nema ove igre, 2K Sports sa zadovoljstvom zauzima tržište sa PGA Tour 2K21 i ima poseban ugovor sa Tiger Woodsom. Kako i hoće li se promijeniti odnos snaga, vidjeti ćemo iduće godine.