Image Alt

Kuvo TV

Far Cry 6 ovaj vikend dobiva posebnu Stranger Things misiju, a i besplatan je za igranje

Svi koji još nisu igrali Far Cry 6, tijekom predstojećeg vikenda će dobiti priliku da nadoknade propušteno.

Ubisoft je službeno najavio novi free weekend, koji će biti dostupan u periodu od 24. do 27. ožujka i to na gotovo svim aktualnim platformama, a kada kažemo gotovo svim, onda mislimo na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC (sorry, streaming servisi kao što su Google Stadia i Amazon Luna ipak su izostavljeni).

Novi igrači, koji još nisu imali priliku da isprobaju igru, istu već sada mogu preloadati na PC i PlayStation konzolama, a moći će joj pristupiti odmah pri početku besplatnog vikenda. To nije sve, jer će ovaj free weekend stići i sa potpuno novom The Vanishing crossover misijom inspiriranom Netflixovom hit serijom Stranger Things, koja će inače biti dostupna i postojećim vlasnicima igre, a koja će u igru donijeti potpuno novo stealth horror survival gameplay iskustvo smješteno u Upside-Down verziju Yare, gdje će Dani istraživati misteriozni nestanak brojnih Yarana, ali vjernog psića Corizoa.

Svi kojima se svidi ovaj vikend-izlet u Yaru, svoju avanturu će moći nastaviti kupovinom pune verzije igre koja će tijekom ovog mjeseca biti i na sniženju. Konkretnije, Far Cry 6 je do kraja ožujka putem Ubisoft Storea dostupan u sklopu proljetnje rasprodaje uz 50% sniženja. Xbox verzija je snižena za 50% u sklopu Deal of the Week akcije koja traje od 24. do 28. ožujka (također, Season Pass je snižen za 35%), dok će PlayStation igrači putem PlayStation Storea, u periodu od 23. do 30. ožujka, moći kupiti standardno i Gold izdanje uz sniženje od 50% (Season Pass je također snižen za 35%). Na Epic Games Storeu vas također čeka 50% sniženja za sva izdanja (standardno, Gold, Deluxe i Ultimate) te 35% sniženja na Season Pass. Za kraj, tu je i posebni popust(50%) za Google Stadia pretplatnike, koji će biti dostupan od 24. do 31. ožujka.