Image Alt

Kuvo TV

Novi veliki Ubisoftov leak otkriva da je i The Crew 3 u razvoju

Leak vezan za Ubisoftove buduće planove, koji je jučer objavio XFire, otkrio je popriličan broj još uvijek nenajavljenih naslova, čiju bismo najavu trebali vidjeti već tijekom ljeta. Među tim naslovima, našli su se novi Prince of Persia i nastavak Immortalsa, ali i The Crew 3.

Prema ovom leaku, Ubisoft navodno razvija igru pod internim kodnim nazivom Project Orlando, a ista bi trebala biti najavljena već ove godine. XFire tvrdi da će igru pokretati potpuno novi engine te da će ista imati brojne novitete i poboljšanja.

Treći nastavak bi trebao krenuti u nekom potpuno novom smjeru za cijeli serijal, a budući da su prethodna dva naslova bila smještena isključivo u SAD, moguće je da nova igra biti usmjerena prema globalnijem settingu i utrkama širom svijeta.

Ubisoft se još uvijek nije oglasio povodom ovog velikog leaka, no sve je izvjesnije da se radi o “pravoj stvari”. Velika je šansa da će Ubisoft tijekom ljeta održati veliki event te da ćemo na njemu vidjeti The Crew 3. Ukoliko se to dogodi, izlazak tijekom 2023. zvuči veoma realnim.