Image Alt

Kuvo TV

Ubisoftovu Star Wars igru vjerojatno nećemo vidjeti prije 2025. godine

Jučerašnji leak vezan za Ubisoftove nove projekte, koji je obuhvatio naslove iz poznatih franšiza kao što su Assassin’s Creed, Prince of Persia i mnogi drugi, nažalost, ipak nije spomenuo ranije najavljenu Star Wars igru na kojoj već neko vrijeme radi Massive Entertainment, studio koji iza sebe ima rad na The Division serijalu. To je mnoge odmah natjeralo na logičnu pomisao o trenutnoj fazi razvoja igre i činjenici da je još uvijek prilično daleko od izlaska.

Tako misli i Tom Henderson, poznati insider koji je do sada bezbroj puta bio u pravu sa svojim leakovima. Naime, on smatra da su je Ubisoft namjerno izostavio Star Wars iz svih svojih objava na društvenih mreža čisto zbog toga što je spomenuta igra još uvijek u ranom razvojnom stadiju te da je gotovo sigurno nećemo vidjeti prije 2025. godine.

To opet znači da je pred nama sve izvjesniji duži period medijske tišine te da će Ubisoft i Massive Entertainment primarno biti fokusirani na neke druge projekte. Tu, prije svega, mislimo na Avatar: Frontiers of Pandora i još uvijek aktualni The Division 2.