Image Alt

Kuvo TV

Iscurili novi detalji gameplaya Assassin’s Creed Infinityja

Novi izvještaj koji je ranije ovoga tjedna objavio XFire, a koji se tiče velikog leaka vezanog za Ubisoft i njegove nove igre, donio je i nekoliko novih detalja o ranije najavljenom Assassin’s Creed Infinityju.

Nove informacije koje smo dobili o prvoj velikoj live service Assassin’s Creed igri, dobrim dijelom se poklapaju sa ranijim leakom, a tiču se samog koncepta igre koji će primarno biti fokusiran na Animus. Naime, kao što smo u ranijim člancima i spomenuli, Animus bi u novoj igri trebao predstavljati centralni hub koji će igračima služiti da igraju sa različitim likovima u različitim vremenskim periodima. Prema novim informacijama, Animus će konstantno biti nadopunjivan novim sadržajem u vidu novih misija, likova i vremenskih perioda, a taj novi sadržaj trebao bi biti distribuiran kroz klasični Year Pass. Sve navedeno definitivno ima smisla, osobito kada su u obzir uzme ranije najavljeni live service koncept igre.

Naravno, još neko vrijeme morat ćemo čekati da Ubisoft konačno predstavi i razotkrije igru koja je vjerojatno u razvoju za PS5, Xbox Series X/S i PC.