Image Alt

Kuvo TV

WrestleQuest je novi RPG koji odaje počast brojnim WWE zvijezdama

Mega Cat Studios i Skybound Games službeno su otkrili WrestleQuest, novu RPG igru ​koja uključuje hrpu licenciranih hrvačkih legendi poput, na primjer, “Macho Mana” Randyja Savagea. Da, dobro ste pročitali, dolazi nam RPG s kečerima.

WrestleQuest bi trebao izaći ovog ljeta na Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch i PC.

“WrestleQuest bilježi duh i strast hrvanja, kroz leću nezaboravnog RPG iskustva”, rekao je James Deighan, osnivač Mega Cat Studiosa. “Mnogi u  Mega Catu odrasli su gledajući hrvanje i to nam je neosporno nostalgično mjesto. Ova igra je proslava tog svijeta, zajedno s posebnim potpuno licenciranim nastupima nekih od naših omiljenih hrvača iz 80-ih, 90-ih i danas .” – uzbuđeno je najavio WrestleQuest Deighan, a u sklopu najave smo dobili i prvi trailer:

Igra je djelomično zasnovana na principu trun-based RPG-a, kao i taktičkim odlukama, a sve sa ciljem da igrač/ica proba kroz hrvanje doći sve do vrha i postati jedan od najvećih hrvača svih vremena. Igra je napravljena u retro stilu, takozvanoj pixel-art grafici, a ostali profesionalni hrvači uključeni u WrestleQuest su Booker T, Andre The Giant, Jake “The Snake” Roberts, Diamond Dallas Page, Jeff Jarrett i drugi.