Image Alt

Kuvo TV

Iscurio je potencijalni datum izlaska igre A Plague Tale: Requiem

Iako Focus Entertainment i Asobo Studio još nisu službeno otkrili datum izlaska igre A Plague Tale: Requiem, moguće je da smo isti doznali zahvaljujući novom leaku sa Xbox Storea.

Naime, Xbox Store je (namjerno ili slučajno) ažurirao produktnu stranicu A Plague Tale: Requiema, dodavši na istoj kako bi se igra u prodaji trebala pojaviti 17. lipnja 2021. godine. Budući da je navedeni datum već iza nas, vjerojatno se radi o 17. lipnju 2022. godine, datumu koji pada na petak, inače dan kada uglavnom izlaze veći naslovi.

Radi li se o točnom datumu izlaska spomenute igre, još uvijek nije poznato, no s obzirom na to da je Microsoftova digitalna trgovina dosad tko zna koliko puta bila kredibilan izvor u sličnim situacijama te da je i originalna igra, A Plague Tale: Innocence također izašla tijekom ljeta, velika je šansa da se još jednom radi o točnim informacijama.

A Plague Tale: Requiem je trenutno u razvoju za PS5, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch. Verzija za Nintendovu aktualnu konzolu bit će “cloud only”, a spomenuta igra će od prvog dana biti i dio Xbox Game Passa.