Image Alt

Kuvo TV

Jedan od Call of Duty insidera tvrdi da je još nekoliko remastera u planu

Insider gaming industrije izjavio je da je na putu još Call of Duty remastera. Activision je dosad napravio samo dva Call of Duty remastera, i to iz trilogije Modern Warfare, za koju su najavili nedavno da neće dobiti remaster trećeg dijela. No, očito postaje da Activision ne odustaje od rada na svojim starim hitovima u novom ruhu.

Prema insideru pod pseudonimom RalphsValve, Activision planira još  Call of Duty remastera, i to za iduću godinu. RalphsValve napominje da je čuo kako su  Call of Duty, Call of Duty 2 i Call of Duty: World at War iduće igre koje Activision trenutno razmatra za remaster. Nejasno je znači li to da će izdavač raditi na remasteriranju svih njih zajedno ili se radi o tome da biraju jednu od te tri igre. Osim ovoga, razmatra se i Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered za Nintendo Switch. Svi ovi potencijalni remasteri bi se koristili za popunjavanje praznine između novih izdanja Call of Dutya. Nedavno se  pojavila vijest kako sljedeće godine neće biti novoga Call of Dutya, ali Activision to još nije službeno potvrdio.

Od Activisiona se očekuje da će objaviti Call of Duty: Warzone 2 sljedeće godine, ali još nije objavljen točan datum izlaska. Nastavak Call of Duty: Modern Warfarea bi trebao biti objavljen ove godine, a očekuje se da će više informacija biti objavljeno ovog ljeta. Između glasina Activisionovog odgađanja nove igre sljedeće godine i skorog završetka Microsoftove akvizicije, puno se toga događa. Hoće li to značiti bolje igre i više njih, ostaje tek da vidimo. A ove informacije od insidera moramo shvatiti ipak tek kao glasine, jer nisu potvrđene.