Image Alt

Kuvo TV

SF horror Quantum Error je živ i ima novi trominutni story trailer

S obzirom na to da o SF horror shooteru Quantum Error ništa novo nismo čuli punih godinu dana, mnogi su na njega u potpunosti zaboravili. No, točno godinu dana nakon što smo vidjeli podužu gameplay demonstraciju, ekipa iz studija TeamKill Media je odlučila da nas iznenadi novim trominutnim story trailerom, koji se sastoji od prilične količine gameplaya koji se u Unreal Engineu 5 vrti na PlayStationu 5.

Kao što možete vidjeti u traileru ispod, radnja Quantum Errora smještena je u Monad Quantum Research Facility, istraživačku bazu smještenu 30 milja od californijske obale, koju je napad od strane nepoznatog entiteta ostavio u ruševinama i plamenu. Prije nego što je u potpunosti utihnula, sa nje je upućen poziv u pomoć koji je stigao do San Francisca i vatrogasne jedinice Garboa, koja šalje posebni odred na čelu sa glavnim protagonistom, kapetanom Jacobom Thomasom, kako bi ugasili požar i spasili što više preživjelih. Međutim, vrlo brzo po dolasku u bazu, Jacob i ekipa shvaćaju da stvari baš i nisu onakve kakvim se čine i da iza svega stoji nešto mnogo zlokobnije u vidu brojnih zastrašujućih izvanzemaljskih kreatura koja su zauzele cijelu bazu.

Quantum Error je trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox Series X/S i PC, a njegov izlazak je i dalje u planu za ovu godinu.