Image Alt

Kuvo TV

Call of Duty navodno uskoro dolazi na Nintendo Switch

Activisionova Call of Duty franšiza bi trebala uskoro doći i na Nintendo Switch konzolu. To je bilo za očekivati, budući da su razni Call of Duty naslov bili dio prijašnjih konzola, no Switch nikako da dobije svoju ponudu ovoga popularnoga FPS-a. Barem tako tvrdi jedan od insidera gaming industrije koji je zadužen za razne glasine/leakove vezane uz Call of Duty, RalphsValve.

Insider je na svom Twitter profilu napisao kako je neizbježan dolazak Call of Duty franšize na Nintendo Switch. Prema njemu, radi se o remasteru Call of Duty 4:Modern Warfare igre. 2016,. godine je Activision krenuo sa remasterom navedene igre, no ista još nije došla na Switch., Budući da je Microsoft jasno dao do znanja da planira ovaj serijal izdati i na Switchu, sasvim je logično da to bude ova igra. Doduše, i to će imati svoje izazove, s obzirom na veličinu igre i Switch konzolu, no svakako je dobar početak za testiranje prijelaza tih igara u Switch verzije.

Koliko je sigurna ova informacija, ostaje da vidimo. Insider koji ju je objavio ima određeno povjerenje zajednice, no napominjemo da je ovo još sve u domeni glasina.