Image Alt

Kuvo TV

Iz Sonyja tvrde da će svaki veliki izdavač podržati nove modele PlayStation Plus pretplate

Sony je jučerašnjim predstavljanjem novih PlayStation Plus pretplatničkih modela prilično razdrmao gaming scenu. Jedan dio te scene je oduševljen najavljenim. Drugi, pak pronalaze određene mane novih PS Plus paketa, uspoređujući ih sa Xbox Game Passom koji se može pohvaliti doista impresivnim i bogatim lineupom igara koje dolaze iz redova third party developera i izdavača. Budući da su iz Sonyja još jučer potvrdili da, za razliku od Xbox Game Passa, novi PS Plus paketi neće imati nove PlayStation ekskluzive na dan njihovog izlaska, mnoge i dalje koje igre Sony planira ponuditi igračima u sklopu svojih novih pretlatničkih modela.

Odgovor na to pitanje dao je Sonyjev Jim Ryan, koji je u intervjuu za Gi.Biz otkrio kako Sony ima sigurnu podršku od gotovo svih značajnijih third party developera i izdavača. I dok je neupitno da ćemo među tim izdavačima vidjeti gigante kao što su Square Enix, EA, 2K ili Warner Bros., mnoge i dalje zanima što je sa onima koje je u međuvremenu kupio Microsoft. Tu, prije svega mislimo na Activision, koji još nije u prešao u Microsoftov tabor.

Koliku će podršku PlayStation Plus dobiti od third party strane i koje, odnosno čije ćemo igre vidjeti u ponudi novih paketa, doznat ćemo najkasnije u lipnju, kada se očekuje službeni launch novog PlayStation Plus programa.