Image Alt

Kuvo TV

Jessie Buckley predvodi glumačku postavu igre The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me

Još od Until Dawna, Supermassive Games je poznat po angažiranju brojnih poznatih glumačkih imena za potrebe svojih interaktivnih avantura. Ovu tradiciju će nastaviti i The Devil In Me, četvrta igra iz The Dark Pictures Anthology serijala, budući da ćemo u jednoj od glavnih uloga vidjeti i glumicu Jessie Buckley, koja je ujedno bila jedna od ovogodišnjih kandidatkinja za Oskara.

U finalnoj igri prve sezone ove horror antologije, Buckleyjeva (The Lost Daughter, I’m Thinking of Ending Things, Chernobyl) će utjelotvoriti glavnu protagonisticu Kate Wilder.

Neki konkretniji detalji o samoj igri tom prilikom nisu otkriveni, no od ranije je poznato da bi nam The Devil In Me trebao isporučiti dosad najstrašniju i prilično uznemirujuću priču, u kojoj ćemo u ulozi skupine koja snima dokumentarce dobiti misterioznu pozivnicu u repliku Dvorca smrti H.H. Holmesa, inače prvog američkog serijskog ubojice. Naravno, ubrzo po njihovom dolasku, počinje da se odmotava klupko jezivih događaja, koji će rutinsko snimanje pretvoriti u očajničku borbu za život.

The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me je trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC, a u prodaji će se pojaviti nekada tijekom jeseni.