Image Alt

Kuvo TV

Nastavak The Legend of Zelda: Breath of the Wilda službeno je odgođen za iduću godinu

Glasine o novoj potencijalnoj odgodi nastavka igre The Legend of Zelda: Breath of Wild, nažalost, pokazale su se točnima.

Nintendo je doista odlučio još jednom odgoditi dugoočekivanu Switch ekskluzivu, tako da ista više nije u planu za ovu godinu, već ćemo je vidjeti nekada tijekom proljeća 2023. godine.

Vijest o odgodi jedne od najiščekivanijih igara današnjice objavio je sam producent igre Eiji Aonuma, koji je u svome obraćanju otkrio da su u Nintendu, unatoč ranijim planovima koji su uključivali izlazak nastavka Breath of the Wilda tijekom 2022. godine, ipak odlučili da njegov izlazak prolongiraju jer ima je za razvoj potrebno dodatno vrijeme, kako bi ispuniili iznimno visoka očekivanja igrača ali i svih koji trenutno na igri rade.

Natavak igre The Legend of Zelda: Breath of Wild, čije bi finalno ime prema nekim novim neslužbenim informacijama moglo glasiti The Legend of Zelda: Breath of Duality, pridružio se tako Rocksteadyjevom Suicide Squadu i još nekolicini velikih naslova koji su trebali izaći ove godine, ali su ipak odgođeni za iduću. Naravno, budući da smo tek na zalasku prvog kvartala, spisak igara odgođenih za 2023. sasvim sigurno će postati veći.