Image Alt

Kuvo TV

Ako je vjerovati novoj glasini, GTA Online uskoro dobiva veliku Liberty City ekspanziju

Nova GTA glasina pojavila se ovoga tjedna, a tiče se novoga sadržaja za GTA Online. Naime, izgleda da ćemo se vratiti u Liberty City, rad koji je bio u trećem i četvrtom djelu serijala. Glasinu o dolasku ove lokacije pokrenuo je Matheusvictorbr na svom Twitter profilu koji često ima razne neslužbene informacije o GTA igrama.

Neke su od glasina na tom profilu bile točne, neke netočne, tako da njegova pouzdanost nije baš najbolja. Informacije su objavljene na portugalskom, pa uz malo prijevoda dolazimo do informacija kako ROckstar planira ”veliki” update za GTA Online i to ovoga ljeta. Spominje se proširenje mape te je objavljen emoji kipa slobode, što je jasna referenca na Liberty city.

Tu, nažalost, sve informacije prestaju. Naravno, radi se samo o glasinama, pa je skepsa razumljiva, no često se u zadnje vrijeme spominje Liberty city, bilo kao dio navodnoga GTA 4 remastera ili kao dio GTA 6. Teško je vjerovati da bi u GTA Online mogli dobiti cijelu mapu Liberty citya, jer zahtjeva puno vremena, a developeri imaju posla sa šestim nastavkom koji su nedavno najavili. No, ako se uistinu nešto sprema za GTA Online, trebali bi kroz naredne mjesece dobiti službene potvrde.