Image Alt

Kuvo TV

E3 2022 je i službeno u potpunosti otkazan

Ove godine neće biti E3 sajma. Organizatori sajma su već potvrdili otkazivanje sajma uživo, no ostajala je ideja da će biti online prikazivanja svih događaja kao i prošle godine.

Entertainment Software Association, organizatori sajma, potvrdiili su za IGN kako ove godine neće biti manifestacije ni uživo ni online. “Posvetiti ćemo svu svoju energiju i resurse kako bi organizirali revitalizirano E3 iskustvo iduće ljeto, uživo i u digitalnom oblike. Uživate li u našem sadržaju uživo ili preko svojih uređaja, sajam iduće godine će zbližiti zajednicu, medije i industriju u novom formatu sa interaktivnim iskustvom. Radujemo se E3 sajmu koji ćemo održati u Los Angelesu 2023. godine”- rekli su organizatori.

Iako je E3 otkazan, sigurno će biti manifestacija koje će barem malo “utažiti žeđ” gamerima i gamerkama u narendim mjesecima. Planira se Summer Game Fest, vjerujemo da će i PlayStation imati nekoliko State of Play evenata, a i Nintendo će sigurno održavati svoj Nintendo Direct. No, sve developere i izdavače na jednom mjestu, na velikom E3 sajmu, ove godine nećemo pratiti.