Image Alt

Kuvo TV

Je li na pomolu Sonyjeva nova velika akvizicija?

Nakon što je nedavno kupio Bungie i nekoliko manjih razvojnih timova, Sony se, prema informacijama kojima raspolaže nekolicina uglednih insidera, sprema na novu veliku akviziciju.

Poznati industry insideri i gaming novinari Greg Miller i Jeff Grubb tvrde da su iz nekoliko povjerljivih izvora čuli da je u tijeku finalizacija još jedne Sonyjeve velike akvizicije te da bismo potvrdu iste mogli dobiti vrlo brzo. Štoviše, Miller tvrdi da je očekivao da će se objava famozne akvizicije dogoditi još prošli tjedan, zbog čega je i odgodio svoj prošlotjedni podcast. No, to se ipak nije dogodilo, ali, prema Milleru, samo je pitanje vremena kada će Sony objaviti detalje te nove akvizicije.

O čemu se radi i na koji studio/publishera je Sony bacio oko, trenutno nije poznato, no spomenuti dvojac tvrdi da se radi o prilično “velikoj ribi”. Iako njihova tvrdnja za sada nije ništa drugo nego glasina, uzmemo li u obzir njihovu reputaciju i kredibilitet kada su u pitanju slične insiderske informacije, kao i činjenicu da su iz Sonyja, nakon kupovine Bungieja, i sami najavili još poneku veliku akviziciju, velika je šansa da se radi o točnim informacijama i da ćemo vrlo brzo, možda već prilikom Sonyjevog kvartalnog financijskog izvještaja, doznati prve detalje.