Image Alt

Kuvo TV

GTA VI navodno ima dvoje igrivih protagonista – brata i sestru

Kako najbolje započeti novi gaming tjedan? Ogdovor na to pitanje je prilično jasan – novom velikom GTA VI glasinom.

Ovaj put, dočekale su nas nove neslužbene informacije vezane za igrive protagoniste i samu priču spomenute igre. Te informacije dolaze od leakera koji se krije pod nadimkom Matheusvictorbr, koji je ovom prilikom putem Twittera donekle potvrdio i neke ranije glasine vezane za više igrivih protagonista, kao i djelić vremenskom perioda u koji će igra biti smještena.

Prema njegovim saznanjima, GTA VI bi se djelomično mogao odvijati (barem njegov prolog) u 2003. godini, a trebao predstaviti dvoje igrivih protagonista, brata i sestru, koji će biti razdvojeni nakon ubojstva njihovih roditelja. Prema istom leaku, igra bi trebala imati uništivi okoliš i adaptivnu mapu, koja će se mijenjati kroz priču i protok vremena, što se opet poklapa s ranijim glasinama o nekoliko vremenskih perioda u kojima će se igra odvijati.

Naravno, budući da se radi samo o još jednoj glasini u nizu, koja dolazi od izvora koji je do sada imao polovično pogođene leakove, još ćemo morati pričekati na neke konkretnije detalje.