Image Alt

Kuvo TV

Ubisoft ima četiri dodatna nenajavljena naslova o kojima nitko ništa ne zna

Ako je vjerovati jednom od najpoznatijih i najpouzdanijih gaming insidera, Ubisoft i pored nedavnog velikog leaka ima u razvoju još nekoliko igara o kojima se apsolutno ništa ne zna.

Minimum četiri dodatna nenajavljena projekta su u razvoju kod Ubisoftovih internih razvojnih timova, a među tim naslovima, kako Henderson tvrdi, nalaze se i nove igre iz već postojećih franšiza i novi IP-jevi, no nije poznato o kojem omjeru se radi.

Planira li Ubisoft povratak još nekog od svojih zaboravljenih serijala, poput Raymana ili Drivera, ili možda radi na još ponekom naslovu iz već poznatih franšiza kao što su Assassin’s Creed ili Far Cry, trenutno je rano za bilo kakve prognoze. No, uzmemo li u obzir činjenicu da se među onih ranije iscurjelih 20 i kusur projekata nalaze i novi naslovi iz Prince of Persia i Splinter Cell franšiza te da je Beyond Good & Evil 2 i dalje živ, postoji realna šansa da u Ubisoftu doista rade na povratku nekih od svojih mnogobrojnih franšiza.

Prema nedavnom leaku, Ubisoft za ljeto sprema veliki showcase, tijekom kojeg nas očekuju brojne najave, pa tko zna, možda baš tada vidimo i najavu neke od ovih misterioznih igara.