Image Alt

Kuvo TV

eFootball 2022 idući tjedan konačno dobiva dugo priželjkivanu nadogradnju

Konami se vraća osnovama. Točnije, vraća se onome što je funkcioniralo u prošloj inačici eFootballa kako bi ugasio vatru i ispravio većinu problema i kritika koje su došle sa 2022 izdanjem igre koje je, blago rečeno, bilo potpuni kolaps.

Naime, najavljena je nova verzija eFootballa 2022, verzija 1.0., vraćaju stare kontrole, opciju presinga sa drugim igračem, način branjenja, formacije, i razne druge stvari koje podsjećaju više na prijašnju verziju koja je dobro funkcionirala, nego na eksperimente koji su se događali početkom ove jeseni. U principu, dobivamo poboljšanu verziju starijeg PES-a sa novim engineom koji, nadamo se, će ispraviti neke poprilično smiješne izglede igrača.

Model distribucije igre se čini ipak isti kao ove jeseni, eFootball 2022 će i dalje biti besplatan sa velikim naglaskom na myClub, tj. Dream Team mode koji će imati neke manje inovacije no u suštini se radi o novoj verziji konkurencije Fifinom Ultimate teamu oko kojeg će se Konamijeva cijela strategija voditi i dalje. S toga nema opet ni riječi o Master ligi i drugim modeovima.

U svakom slučaju, popis novosti zvuči obećavajuće, a hoćemo li napokon dobiti normalan nastava Konamijeve simulacije, saznati ćemo 14. travnja, kada verzija 1.0 izlazi.

Za više o novostima posjetite službeni Konamijev proglas.