Image Alt

Kuvo TV

Novi Ghost Recon navodno je već u pripremi

Ranije ovoga tjedna, mnoge je iznenadila Ubisoftova odluka da nakon samo dvije godine u potpunosti odustane od podrške za Ghost Recon Breakpoint. Izvještavajući o tome, naglasili smo da postoji mogućnost da se Ubisoft na takvo što odlučio kako bi relocirao resurse za razvoj drugih svojih projekata, uključujući i novi potencijalni Ghost Recon.

Ovo posljednje je, sudeći prema informacijama kojima raspolaže Kotaku, zapravo i glavni razlog, budući da Ubisoft navodno već punom parom radi na novoj velikoj igri iz Ghost Recon franšize, čiji su prvi detalji iscurjeli još u onom velikom Nvidijinom leaku.

Naime, Kotaku u svom izvještaju navodi da je spomenuta igra već duže od godinu u razvoju i to pod kodnim nazivom OVER, da na njoj radi Ubisoft Paris te da bismo istu u prodaji mogli vidjeti tijekom fiskalne 2023. godine.

S obzirom na to da smo 1. travnja već zakoračili u navedenu fiskalnu godinu, koja traje do 31. ožujka 2023. godine, moguće je da ćemo i najavu spomenute igre vidjeti u mjesecima koji su pred nama.