Image Alt

Kuvo TV

Ubisoft radi na potpuno novom hero shooteru iz trećeg lica

Prema informacijama koje je za Exputer objavio poznati gaming novinar i insider Tom Henderson, Ubisoft trenutno radi na novom third person shooteru kodnoga imena Pathfinder.

Naime, Henderson tvrdi da se radi o PvPvE hero shooteru, koji svoj grafički stil i vizualni identitet dijeli sa Ubisoftovim battle royale promašajem pod nazivom Hyper Scape, koji je pred potpunim gašenjem.

Pathfinder bi trebao predstavljati Ubisoftov drukčiji pogled na battle royale žanr, u kojem će se četveročlani timovi, nakon što budu bačeni negdje na mapu, morati izboriti do centra nivoa, gdje ih očekuje fajt sa AI kontroliranim boss protivnicima. Igra će navodno od igrača zahtijevati da se doslovno probijaju kroz mapu, rušeći pred sobom brojne zidove i prepreke (valjda zbog toga i nosi kodno ime Pathfinder).

Kao što smo već spomenuli, igra će imati i posebno “Hero” klasni sistem, zahvaljujući kojem će igrači moći birati likove sa određenim sposobnostima i specijalnostima na način sličan onome iz naslova kao što su Apex Legends i Overwatch. Igra bi također trebala imati i famozni Destiny Tower, koji bi trebao funkcionirati kao centralni hub u kojem će igrači provoditi vrijeme između mečeva.

Henderson tvrdi da je već video foto i video materijal iz igre, kao i to da je sama igra još uvijek ranom razvojnom stadiju te da će vjerojatno proći još neko vrijeme prije nego što nešto više doznamo o njoj.