Image Alt

Kuvo TV

Novi Need for Speed u prodaji tijekom studenog, navodno preskače last-gen konzole

Iako još uvijek čekamo na službenu najavu novog Need for Speeda, znamo da je isti u razvoju već duže vrijeme te da bismo isti trebali zaigrati već ove jeseni. Istim informacijama raspolaže i poznati novinar i insider Jeff Grubb, koji tvrdi da ćemo spomenutu igru zaigrati nekada tijekom blagdana.

Grubb je tijekom svog Grubbsnax showa potvrdio navedene informacije, otkrivši da bi se novi Need for Speed u prodaji trebao pjaviti tijekom studenog te da će biti dostupan samo na novogeneracijskim platformama, što znači da ga u tom slučaju ipak nećemo vidjeti na PS4 i Xbox One konzolama. Također, spomenuo je kako je čuo da bi nova igra mogla biti smještena u Miami te da bi u mnogo čemu trebala podsjećati na Need for Speed Underground.

Njegova nova tvrdnja pomalo je kontradiktorna sa ranijim informacijama koje je objavila Laura Miele iz EA, koja je za Polygon potvrdila da Criterion i dalje radi na novoj igri, koja bi do ožujka trebala stići na aktualne i last-gen konzole i PC. S druge strane, poklapa se sa tvrdnjom drugog poznatog insidera, Toma Hendersona, koji je sredinom veljače također odbacio mogućnost da se igra pojavi na konzolama prošle generacije.

Je li Grubb i ovaj put u pravu, trebali bismo doznati vrlo brzo. EA je ranije ove godine službeno potvrdio da odustaje od ovogodišnjeg EA Play eventa te da će umjesto toga održati brojne individualne reveal evente posvećene nadolazećim i još nenajavljenim igrama.