Image Alt

Kuvo TV

Iscurio je novi gameplay prikaz besplatne tabačine MultiVersus

Iako je Warner Bros. i dalje prilično škrt sa informacjama vezanim za njegovu nadolazeću tabačinu MultiVersus, na internetu je osvanuo novi gameplay video koji nam je još jednom potvrdio ono što smo od same najave igre znali – da će ista puno toga posuditi od neprikosnovenog vladara, Nintendovog Super Smash Bros. serijala.

Novi petominutni gameplay video koji se jučer pojavio na vk.com, najvjerojatnije je “uhvaćen” tijekom nedavnog zatvorenog tehničkog testa, a donio nam je pogled na akciju iz perspektive nekoliko ranije najavljenih likova kao što su Wonder Woman, Batman, Harley Quinn i Velma. Prema svemu što smo mogli vidjeti, kao što smo već i spomenuli, radi se o ostvarenju koje ne krije inspiraciju Nintendovim klasikom, a s obzirom na to da se radi o besplatnom naslovu, vjerujemo će definitivno privući priličan broj igrača, ali i fanova brojnih WB franšiza kao što su DC, Game of Thrones, Scooby-Doo i mnoge druge.

MultiVersus je trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC, a trebao bi izaći nekada tijekom ove godine.