Image Alt

Kuvo TV

Kingdom Hearts 4 se seli u open world vode, pokreće ga Unreal Engine 5, a mogao bi imati i svijet inspiriran Star Warsom

Square Enix je jučer sve iznenadio neočekivanom najavom Kingdom Heartsa 4, a premijerni trailer koji smo prilikom njegove najave vidjeli pokrenuo je među fanovima pravu lavinu pitanja.

Jedna od najzanimljivijih stvarčica koju smo mogli vidjeti u traileru, svakako je djelić vozila koje podsjeća na AT-ST iz Star Warsa, što su mnogi protumačili da bismo u četvrtom nastavku ovog serijala mogli vidjeti i svijet inspiriran Star Warsom, konkretnije planet Endor iz filma Return of the Jedi.

Ukoliko se doista radi o legendarom Walkeru i svijetu iz Star Warsa, takvo što bi definitivno trebalo predstavljati ogromnu stvar za ovaj Square Enixov serijal čije su igre krcate Disneyevim likovima, ali isto tako možda otvoriti mogućnost da u ovoj ili nekoj od potencijalnih idućih igara vidimo i dolazak Marvelovih likova i svjetova, budući da i one pripadaju Disneyju.

Svi koji su vidjeli najavni trailer, mogli su primjetiti da Kingdom Hearts 4 izgleda mnogo bolje od još uvijek aktualnog trećeg dijela iako se vrti u Unreal Engineu 4. No, iz Square Enixa najavljuju kako će u konačnici sve izgledati mnogo bolje, budući da je u planu tranzicija cijelog projekta na Unreal Engine 5. To bi posebno trebalo doći do izražaja u izgledu samog svijeta, koji bi po prvi put u serijalu trebao u potpunosti biti otvorenog karaktera. Dječić tog svijeta, poznatog pod nazivom Quadratum, mogli ste vidjeti u famoznom traileru, pa ako isti još niste pogledali, učinite to sad.