Image Alt

Kuvo TV

Poznati leaker tvrdi da je Killzone je mrtav, a Horizon 3 neizbježan

Ovih dana, zatrpani smo PlayStation glasinama, za koje je uglavnom zaslužan insider i leaker koji se krije pod nadimkom Oops leaks. Ovaj insider se prošli tjedan osvrnuo na nekoliko Sonyjevih franšiza, među kojima su i igre nizozemskog studija Guerrilla Games.

Prema mišljenju ovog insidera, sve koji se možda nadaju da bi novi Killzone mogao biti u pripremi, očekuje pravo razočaranje. Killzone je navodno mrtav, a glavni razlog tome je lošiji prijem posljednje igre te Guerrillina odluka da se u potpunosti okrene Horizon franšizi, koja bi se trebala nastaviti i nakon nedavno izašlog Forbidden Westa te PSVR spin-offa Horizon: Call of the Mountains.

Naime, Oops Leaks tvrdi da je Horizon 3 neizbježan, ali da nije i jedini naslov iz ovog serijala. Štoviše, ovaj leaker tvrdi da je Horizon zamišljen kao trilogija, čiji bi kanon trebao biti proširen sa još nekoliko ostvarenja, među kojima je i ekspanzija za Horizon Forbidden West te potpuno nova standalone online igra slična Monster Hunter Worldu.

Oops Leaks se također osvrnuo i na ranije spominjani shooter Guerrilla Gamesa, na kojem rade bivši autori Rainbow Six Siegea. Prema informacijama kojima raspolaže, radi se o ostvarenju fokusiranom na esports, koji je u razvoju već pune tri godine. Jedan dio informacija koje su došle do ovog insidera govore da je u pitanju novi SOCOM, dok drugi dio govori da se radi o još jednom ostvarenju smještenom u Horizon univerzum.

O čemu se zapravo radi, Oops Leaks nije u potpunosti siguran što je od navedenog točno, ali je uvjeren da bismo uskoro mogli doznati i prve službene detalje o spomenutom naslovu.