Image Alt

Kuvo TV

Capcom Arcade 2nd Stadium i službeno potvrđen, izlazi krajem lipnja

Capcom priprema još jednu kolekciju klasika u obliku Capcom Arcade 2nd Stadiumu koji izlazi za PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC. Nedavno smo dobili prve informacije o dolasku nove kolekcije, a sada je i službeno potvrđen skorašnji izlazak. Datum nije objavljen, no s obzirom da je na Microsoftovim stranicama naveden 22. lipnja, kao i u prethodnim izvorima, poprilično je vjerojatno da će toga dana izaći na tržite.

Kao i njegov prethodnik, Capcom Arcade Stadium, uključivat će ukupno 32 naslova – vjerojatno poboljšana sa save mogućnostima, rewind opcijom i dodatnim sitnicama.

Kao što je bio slučaj s prethodnom kolekcijom, bit će dostupna besplatna verzija za preuzimanje koja uključuje SonSon, adaptaciju legendarnog kineskog romana Journey to the West iz 1984. godine. Za one od vas koji nikada nisu čuli za ovu igru, to je u biti platformer s automatskim pomicanjem u kojem se krećete vertikalno na šest različitih platformi, boreći se protiv svih vrsta neprijatelja, uključujući šišmiše i štakore.

Ostaje da još pričekamo potpunu listu igara, a možda dobijemo i trailer.