Image Alt

Kuvo TV

HELL is US je nova mračna akcijska avantura na kojoj radi jedan od kreativaca zaslužnih za posljednje dvije Deus Ex igre

Nacon i Rogue Factor najavili su svoj novi zajednički projekt, mračnu akcijsku avanturu HELL is US, čiji je izlazak planiran za iduću godinu.

Radi se o akcijskoj avanturi iz perspektive trećeg lica, koja settingom i pričom pomalo podsjeća na Death Stranding, a koja kombinira intenzivnu melee borbu i istraživanje. Njegova radnja smještena je u poluotvoreni negostoljubivi svijet, krcat misterioznim kreaturama koje ćemo u ulozi jednako misterioznog glavnog protagonista sjeckati pomoću ogromnog mača, na kakvom bi mu i Cloud Strife pozavidjeo te posebnog drona, pomoću kojeg će biti moguće istraživati lokacije.

Igrajući HELL is US, igrači će se morati oslanjati isključivo na svoje instinkte, budući da u igri neće biti ni mape, no kompasa niti bilo kakvih oznaka. Sve bi to trebalo svakom igraču ponuditi unikatno iskustvo, čemu će doprinijeti i inovativni scenarij i posebni level dizajn.

I dok čekamo na neke konkretnije detalje i eventualni gameplay prikaz, vrijedi spomenuti i to za HELL is US primarno zadužen kreativni direktor Jonathan Jacques-Belletete, Bivši uposlenik Eidos Montreala inače poznat po radu na igrama kao što su Deus Ex: Human Revolution, Deus Ex: Mankind Divided i Marvel’s Guardians of the Galaxy.

HELL is US je trenutno u razvoju za PS5, Xbox Series X/S i PC, a kao što smo već spomenuli, u prodaji bi se trebao pojaviti nekada tijekom iduće godine.