Image Alt

Kuvo TV

Akcijsku jurilicu Swordship igramo nekada tijekom rujna

Shoot ’em up arkadna jurilica Swordship izlazi za PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC u rujnu, objavili su izdavač Thunderful Games i developer Digital Kingdom.

“Oduševljeni smo pozitivnim odgovorom koji smo dobili na Swordship otkako smo ga prvi put predstavili prošle godine”, rekao je dizajner igre Sandro Dall’Aglio u priopćenju za javnost. “Čini se da su se ljudima stvarno svidjele intrigantne mogućnosti igranja koje naša jedinstvena ‘dodge ’em up’  posebnost nudi! Jedva čekam da svi konačno budu u mogućnosti igrati igru ​​kada u rujnu izađe na PlayStationu, Xboxu, Switchu i PC-u.”

Swordship postavlja pitanje kako bi izgledao shoot ’em up da nema pucanja, a odgovor je, čini se, intenzivna igra izbjegavanja. Dok jurite kroz postapokaliptičnu Zemlju koju progone neprijateljske snage, morate se probiti između neprijatelja i njihovih napada, prevarom ih navesti da se međusobno razbiju uglađenim i vještim pokretima. Dio akcije možete vidjeti u traileru, a igru zaigrati nekad tijekom rujna ove godine.