Image Alt

Kuvo TV

Godzilla i King King uskoro dolaze u Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Vanguard i Warzone bi uskoro trebali zakoračiti u novu, treću po redu sezonu, koja bi uz klasičnu akciju trebala označiti i dolazak “velikih čudovišta” koja su nacisti svojim djelovanjem probudili.

Na službenom Call of Duty Twitter accountu osvanuo je teaser za treću sezonu Vanguarda i Warzonea, koji na kraju sadrži i posebnu kriptičnu zvučnu poruku koja zvuči kao režanje a koja, kada je pustite kroz audio software kakav je Audacity zapravo prikaže riječi “MONSTERS ARE REAL”.

S obzirom na to da je nova Warzone mapa smještena na pacifičko otočje, pojavile su se špekulacije da nas u Warzoneu očekuje veliki event koji će u igru donijeti i dobro poznata velika čudovišta poput Godzille i King Konga. To ne bi predstavljalo neko posebno iznenađenje, budući da smo i u ranijim sezonama imali slične evente u kojima smo vidjeli i “gostovanje” likova kao što su John Rambo ili John McLane.

U svakom slučaju, odgovore na brojna pitanja dobit ćemo već 27. travnja, kada i službeno počinje Season 3. U međuvremenu, tu je i novi trailer, pa bacite pogled.