Image Alt

Kuvo TV

Narativna avantura South of the Circle uskoro stiže na sve aktualne platforme

South of the Circle, igra koja je oduševila mnoge kada je izašla na mobilne uređaje, uskoro izlazi za PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC.

Narativna avantura South of the Circle emocionalno je narativno iskustvo s dubokom višeslojnom filmskom pričom. Glavna radnja postavlja pitanja o posljedicama životnih izbora, traženja karijere ili istinske ljubavi, manevriranja između sadašnjosti i prošlosti. U igri preuzimamo ulogu Petera, akademika s Cambridgea koji se srušio na Antarktiku za vrijeme Hladnog rata. Dok traži pomoć, njegova prošlost se odmotava pred njim, otkrivajući kako su ga pritisci moći i vlastite težnje doveli u ovu krizu iz koje mora nekako pobjeći. Razvija se i ljubavna priča između njega i kolegice akademkinje Clare, a Peter saznaje težinu svega što je obećao. Kao uspomene iz djetinjstva, neka obećanja ostaju s nama zauvijek.

Kao što se da primijetiti i iz trailera, glavne odlike igre su priča, art style i atmosfera, a dio doživljaja možete vidjeti u traileru: