Image Alt

Kuvo TV

Bully 2 je navodno stvaran, ali ga nećemo vidjeti uskoro

Trakavica zvana Bully 2 razvlači se gaming scenom i forumima već nekoliko godina. Svako malo, pojavi se poneka glasina vezana za nastavak ovog Rockstarovog hita, međutim Rockstar o njemu još uvijek ništa nije progovorio. Nije ga ni potvrdio niti demantirao, ostavljajući fanove da se i dalje nadaju da će ipak zaigrati spomenutu igru. Prema dosadašnjim glasinama, Rockstar je već nekoliko puta započinjao razvoj Bullyja 2, da bi ga potom i otkazivao, no sudeći prema informacijama kojima raspolaže izvjesni Profesor Turkmen, koji na Twitteru ima popriličan broj pratitelja, priča oko spomenutog ostvarenja ponovno se zakotrljala…

Naime, Profesor Turkmen tvrdi da je Bully 2 doista u planu, ali da ga nećemo vidjeti uskoro. Točnije, prema tvdnji dotičnog izvora, Rockstar spomenutu igru planira izdati tek nakon druga dva velika naslova, već najavljenog GTA VI, koji prema njegovim riječima (u što čisto sumnjamo) izlazi iduće godine, te Red Dead Redemptiona 2, čiji bismo izlazak mogli vidjeti nekada tijekom 2025. godine. To znači da bi Bully 2, prema tvrdnjama Profesora Turkmena, mogao izaći tek 2026. godine.

Priznajemo, sve navedeno zvuči smisleno, ali pomalo nategnuto i čisto spekulativno, osobito kada je u pitanju GTA VI. S druge strane, iako nemamo pojma tko je izvjesni Profesor Turkman niti kako je došao do navedenih informacija, dotični ima popriličnu bazu pratitelja, tako da ne bi trebao biti neki totalni šarlatan ni anonimus. Isto tako, nije niti jedan od poznatih insidera kojima inače vjerujemo, a dobar dio njih definitivno ima drukčije mišljenje, pogotovo kada je u pitanju datum izlaska šestog nastavka GTA. U svakom slučaju, velika je šansa da ćemo se još neko vrijeme morati strpiti na bilo kakve informacije iz redova samog Rockstar Gamesa.