Image Alt

Kuvo TV

The Last of Us Remake bi trebao vratiti mnogima omiljeni multiplayer mod

Za razliku od The Last of Us: Part II, koji je izašao bez multiplayera (da, da, znamo da je multiplayer u pripremi, ali još ne znamo u kojem točno obliku), (pre)često spominjani, ali još uvijek nenajavljeni The Last of Us Remake bi već od starta trebao imati multiplayer mod koji smo svi voljeli i kod originalne igre

Da, naravno da mislimo na mnogima omiljeni i svojevremeno prilično popularni Factions mod, koji bi se mogao vratiti sa sve izvjesnijim The Last of Us Remakeom.

Glasine koje govore da bi Factions doista mogao biti dio nadolazećeg remakea, pojrenuo je novinar Michael Huber, koji je u svome tweetu i tvrdnji označio i sam Naughty Dog, no iz ovog studija nije stigla reakcija. U svakom slučaju, integracija Factions moda u još uvijek nenajavljeni remake definitivno ima smisla. No, ostaje pitanje gdje se tu uklapa multiplayer komponenta nastavka, koja je već duže vrijeme u pripremi i koja bi, prema brojnim glasinama, mogla izaći kao standalone igre. Kako god, očekujemo da se Sony uskoro oglasi sa najavom novog velikog eventa posvećenog first party igrama, tijekom kojeg bi mnogo toga trebalo biti jasnije.