Image Alt

Kuvo TV

Odustaje li Ubisoft od Watch Dogsa u potpunosti?

Unatoč tome što je Watch Dogs dosta solidna igra, za koju se možda očekivalo da će ipak imati malo veći uspjeh, mnogi fanovi serijala su u strahu već neko vrijeme kako bi se svi naredni projekti vezani uz ovu igru mogli otkazati.

Sada izgleda da Ubisoft možda u potpunosti gasi serijal. Teorija (na koju je istaknuo Game Rant) dolazi od YouTubera JorRaptora i on nudi neke zanimljive razloga zašto bi to tako moglo i biti.

JorRaptor ističe da je Ubisoft potvrdio da će Bloodline DLC, koji je izašao ranije ove godine, biti posljednji novi sadržaj za igru. Watch Dogs: Legion također neće dobiti nikakve daljnje zakrpe ili novi sadržaj.

Spomenuti YouTuber također navodi izvješće sa Axiosa koje je prethodno detaljno opisivalo odlaske dijela osoblja u Ubisoftu. Prema JorRaptoru, stariji članovi razvojnog tima Watch Dogsa  su premješteni u druge igre ili su potpuno napustili tvrtku. Očekivalo se da će Watch Dogs: Legion dobiti višegodišnji sezonski sadržaj kao što je to bio slučaj s Assassin’s Creed: Valhalla. Dvije igre su objavljene u razmaku od mjesec dana, ali samo Valhalla nastavlja primati ažuriranja.

Ubisoft ima niz velikih igara koje će biti objavljene u nadolazećim mjesecima i godinama, uključujući Avatar: Frontiers of Pandora, Prince of Persia: The Sands of Time Remake, Assassin’s Creed Infinity, Skull & Bones i neimenovanu Star Wars igru.

Imajući sve to na umu, nije iznenađenje da Ubisoft možda povlači i odustaje od Watch Dogsa. Kao i kod svih glasina, ovo se mora uzeti sa zadrškom dok išta službeno ne potvrdi Ubisoft.