Image Alt

Kuvo TV

Prince of Persia: The Sands of Time Remake je od sada u rukama Ubisoft Montreala

Još od inicijalne najave, Prince of Persia: The Sands of Time Remake je pravi trn u oku svakog fana. Cijela gaming zajednica jednostavno nije mogla prihvatiti ono što su im sa premijernim prikazom ovog remakea predstavili Ubisoft Pune i Ubisoft Mumbai, pa nije neko čudo što je igra već nekoliko puta odgađana do daljnjeg. Ipak, izgleda da se konačno nazire spas za ovaj prilično nepopularni projekt.

Ubisoft je izdao službeno priopćenje u kojem je otkrio da je razvoj spomenute igre odlučio prepustiti Ubisoft Montrealu, inače studiju koji je ujedno i zaslužan za originalnu The Sands of Time trilogiju.

Iz Ubisofta su ovom prilikom potvrdili da će im biti potrebno određeno vrijeme da konsolidiraju redove i analiziraju buduće korake razvoja, zbog čega je i sama igra još jednom odgođena do daljnjeg.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake je inicijalno najavljen još tijekom rujna 2020-te. Tom prilikom su kao platforme na kojima će se pojaviti navedene PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC, no s obzirom na to da će gotovo sigurno proći još neko vrijeme prije nego što zaigramo ovaj naslov, moguće je da će Ubisoft na kraju odustati od verzija za last-gen konzole.