Image Alt

Kuvo TV

Ove jeseni navodno dolazi još nekoliko Zelda remastera

Fanovi već godinama traže (mole) Nintendo da objavi The Legend of Zelda: The Wind Waker HD i The Legend of Zelda: Twilight Princess HD na Nintendo Switchu. Remasteri su prvotno objavljeni na Wii U i ostaju neke od jedinih ekskluziva sa te konzole koje još nisu objavljene i na Switchu. Čini se da se čekanju konačno nazire kraj, bar ako je vjerovati Jeffu Grubbu iz Venture Beata.

Grubb navodi u svom podcastu kako bi portovi mogli biti objavljeni na jesen.

“Nintendo želi imati Zelda igru svake godine, držali su se ovoga, zašto je ne bi jednostavno izbacili ove godine, a ako ne izbace ovu ili neku drugu Zeldu ove godine umjesto samo da svi čekamo Breath of the Wild 2, jednostavno neću razumjeti”, rekao je Grubb i naveo kako vjeruje da će ovi remasteri izaći čak već u listopadu ove godine.

Kao što Grubb ističe, za Nintendo Switch je svake godine objavljena barem jedna Zelda igra: Breath of the Wild (2017), Hyrule Warriors: Definitive Edition (2018), A Link to the Past (2019), Hyrule Warriors: Age of Calamity (2020.) i Skyward Sword HD (2021.). S obzirom da je The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 pomaknut za 2023., Wii U hitovi mogli bi pomoći popuniti tu  ” Zleda prazninu” u rasporedu, dok bi fanovima a pružili nešto što su dugo tražili. Uz sva ostala pitanja, ostaje i ono hoće li se The Wind Waker HD i Twilight Princess HD nuditi kao dio kolekcije ili će se prodavati pojedinačno.

Obožavatelji će morati još malo pričekati da vide hoće li se ove glasine proširiti, ali trebali bismo imati bolju ideju o Nintendovim planovima za blagdansku sezonu u sljedećih mjesec dana! Iako je E3 otkazan ove godine, još uvijek bismo trebali dobiti veliku Nintendo Direct prezentaciju koja će predstavljati izdanja tvrtke za ostatak 2022.