Image Alt

Kuvo TV

The Day Before ipak preskače ovu godinu i to zbog selidbe na Unreal Engine 5

Iako se u prodaji trebala pojaviti krajem idućeg mjeseca, postapokaliptična open world survival MMO igra The Day Before je odgođena i to za gotovo cijelu jednu godinu!

Dolazak spomenute igre na PC bio je predviđen za 21. lipanj, međutim MyTona i Fntastic su ga odlučili pomaknuti za 1. ožujak iduće godine. Kao glavni razlog odgode navedena je tranzicija na potpuno novi engine, budući da su i Fntastica odlučili igru prebaciti sa Unreal Enginea 4 na Unreal Engine 5.

Osim za PC, The Day Before je još ranije potvrđen i za PlayStation 5 i Xbox Series X/S, no na spomenutim konzolama bi se trebao pojaviti naknadno.

Za slabije upućene, radi se open world MMO survival igri smještenoj u smrtonosnu post-pandemičnu Ameriku, pregaženu zaraženim mutantima i preživjelim koji se bore za opstanak, ubijajući se međusobno zbog hrane, oružja i vozila. Prema onome što smo do sada imali priliku vidjeti, očekuje nas uzbudljivo ostvarenje visoke produkcije, koje izgleda kao spoj The Divisiona i Sonyjevih postapokaliptičnih ekskluziva kao što su Days Gone i The Last of Us.