Image Alt

Kuvo TV

Poznati insider tvrdi da bi Star Wars: Knights of the Old Republic Remake mogao izaći već iduće godine

Prije nešto više od pola godine, Sony i Aspyr Media su iznenadili cijeli javnost najavom Star Wars: Knights of the Old Republic Remakea. Međutim, nakon inicijalne najave, ništa novo nismo doznali o igri. S obzirom da je najava igre stigla u formi cinematic trailera, mnogi su bili skloni mišljenju da je igra još uvijek u ranom razvojnom stadiju i jako daleko od izlaska. Tako ipak ne misli poznati Star Wars insider i leaker AccountNgt, koji smatra da je izlazak igre znatno bliže nego što smo se nadali.

Spomenuti insider, koji je inače nagovijestio postojanje Star Wars: Knights of the Old Republic Remakea znatno prije njegove najave, smatra da bi spomenuti naslov mogao izaći već iduće godine.

Zna li AccountNgt nešto što ostali ne znaju ili je ovo samo njegova pretpostavka, ostaje nam da vidimo. No, uzmemo li u obzir činjenicu da su brojne Star Wars igre bile spomenute još u onom famoznom Nvidia GeForce Now leaku, moguće je da su i pojedine informacije o njima ipak dostupne pojedinim insiderima poput dotičnog.

Iako je Star Wars: Knights of the Old Republic Remake inicijalno najavljen kao PS5 ekskluziva, ipak će se istovremeno pojaviti i za PC. Za sada nema informacija hoće li naknadno stići i na Xbox Series X/S.